Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu

Gyógytorna vagy gyógymasszázs utalvány

Értékelés: 0 / 5
(be the first to review)

1.000Ft

Szolgáltatás: gyógytorna és/vagy gyógymasszázs, online egyéni vagy csoportos gyógytorna / gerinctorna, a megvásárolt címletnek megfelelő értékben.

Kategória:

Leírás

Az ajándék kupon a megajándékozott választása szerint felhasználható gyógytornára, gyógymasszázsra, online egyéni vagy csoportos gerinctornára. Az ajándék utalvány címlete 1.000 Ft, melyből tetszőleges mennyiség vásárolható. Felhasználáskor az árlista szerinti ár érvényes és a kiválasztott szolgáltatás részben vagy egészben fizethető az ajándék utalvánnyal. (Amennyiben a szolgáltatás ára 14.900 Ft, akkor erre 14 db 1.000 Ft-os utalványt lehet felhasználni és a maradék összeg készpénzben fizetendő.) Utalvány készpénzre nem váltható, abból készpént visszaadni sem tudunk.

Rendelői árlista

Házi gyógytorna árlista

Az ajándékról PDF formátumú ajándékutalványt állítunk ki a megajándékozott és a megajándékozó nevével. Az ajándékutalvány a megvásárlástól számított 120 napig használható fel.

Az utalvány felhasználható:

Rendelőben

Arthuman Központ
(1122 Budapest, Alkotás út 15., 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19.)

Házi gyógytorna és gyógymasszázs ellátásban

Az elérhető helyszíneket ellenőrizze ezen a linken, illetve érdeklődjön telefonon a +36 30 190 7315-ös számon.

Online formátumban

Az ajándékutalvány beváltható online egyéni gyógytornára és bármely online elérhető szolgáltatásunkra vagy termékünkre a megvásárolt értéknek megfelelően.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top